Geen categorie

Dromen

Mijn doel in mijn leven is, om een leven te creëeren, waarvan ik geen vakantie nodig heb.

Ik merk dat ik het heerlijk vind, nu ik voor 3 weken vakantie heb ( meivakantie+ 1 week extra vanwege mijn bruiloft ). Maar ik merk ook dat ik deze vakantie heel hard nodig had. De afgelopen tijd heb ik in mijn baan als leerkracht en Intern Begeleider alles moeten geven. Lesgeven en daarnaast al je IB taken uitvoeren is best een pittige klus. Vanaf volgend jaar ben ik geen leerkracht meer, maar werk ik alleen nog maar als Intern Begeleider. Ik hoop dat dit voor mij rust geeft, maar anderzijds wil ik meer gaan doen met datgene wat ik leuk vind.

In mijn vakantie merkte ik dat het tekenen en schrijven iets is wat blijft. Iets wat zit in mijn dagelijkse routine, iets waar ik rustig van word, iets wat ik leuk vind om te doen. Ook merk ik dat steeds meer mensen mijn tekeningen opmerken, dat steeds meer mensen mijn Instagram profiel gaan volgen en dat er sinds kort mensen ‘vraag’ hebben naar mijn tekeningen.

Afgelopen week heb ik mijn eerste officiële opdracht de deur uitgestuurd. Een uitnodiging voor Stichting Vreedzaam, waar ik natuurlijk bekend mee ben, door de Vreedzame School en Wijk waar ik door mijn werk volop mee bezig ben. Voor het tienjarig bestaan van de Vreedzame wijk (en ook het 20 jarig bestaan van de Vreedzame School en Utrecht als Vreedzame Stad) mocht ik de uitnodiging tekenen. Deze is onwijs cool geworden, maar heeft mij ook doen beseffen dat het klaar is voor een volgende stap.

Omdat er vraag is naar mijn tekeningen, heb ik na een gesprek met mijn man, die mij heel erg steunt in alles wat ik doe, mijn stoute schoenen aangetrokken. Sinds gisteren ben ik officieel ZZP’er en ga ik proberen met datgene wat ik leuk vind, wat extra geld te verdienen. Dat is voor mij ook weer een opstapje om nog verder te gaan dromen. Mijn bedrijfje heeft niet voor niks de slogan ‘Follow your dreams, create your future.’ De komende tijd ga ik eraan werken om nog dichter bij mijn droom te komen. En wat dat is, deel ik nog niet met jullie. Blijf vooral mijn blogs lezen, en mijn Instagram volgen!

‘Stay tuned, because in the future, more great things are coming up!’

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: