Geen categorie

Dag 2018!

Op 13 november 2017 begon ik met Dream & Create by Marjolein. Ik dacht dat het goed zou zijn om ook aan het cijfer 13 een positieve draai te geven, dus trok ik mijn stoute schoenen aan. Alles begon met een een cursus ‘Tekenen zonder talent’. Na al die jaren niet getekend te hebben, dacht ik dat ik het niet meer zou kunnen. Gedurende de weg ontwikkelde ik mijn eigen stijl en kreeg ik er heel veel plezier in. Ik tekende en schreef er op los. Inmiddels ben ik al 106 blogs verder met een gemiddelde van 20.000 views op mijn website. Iets wat ik toen, iets meer dan een jaar geleden nooit had verwacht.

Op 9 mei van dit jaar, schreef ik me in bij de Kamer van Koophandel. Ik besloot dit te doen, omdat steeds meer mensen om mij heen vroegen of ik in opdracht iets voor hen wilde tekenen of maken. Ook ontwikkelde ik mijn eigen webshop. De opdrachten en bestellingen die ik binnenkreeg bestonden veelal uit het tekenen van illustraties voor uitnodigingen, presentaties en ter ondersteuning van artikelen. Daarnaast verkocht ik veel mokken en tassen. Ik ontwikkelde mijn eigen merkje ‘DCBM’. Via mijn Instagram account kreeg ik steeds meer bekendheid en het leuke was, ik werd gezien!

Ik mocht onder andere bloggen voor strijkenissuf.nl en voor leraarindezon.nl. Ook sta ik met een speciale actie voor Haagse leerkrachten als aanbieder op de website van de Haagse Lerarenpas.

Wie had aan het begin van 2018 gedacht dat Dream & Create by Marjolein zo’n succes zou worden? Ik ben iedereen die mij gesteund en gepromoot heeft ontzettend dankbaar. Hopelijk wordt 2019 voor mijn bedrijfje een nog groter succes. De eerste vooraankondigingen voor leuke opdrachten zijn al binnen, dus ik kan niet wachten om hier mee te beginnen!

Tot slot hebben jullie als lezers op mijn website heel wat afgelezen! Hieronder de top 5 blogs van 2018. Als je ze nog niet hebt gelezen, dan is dit je kans!

Top 5 Blogs 2018

  1. Volgende stap
  2. Getrouwd
  3. Schrik
  4. Mijn laatste paar dagen als juf
  5. Scan

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: