Geen categorie

Feestend de vakantie uit

Vandaag is het zover. Ook ik begin met werken. Ondanks dat ik al een tijdje echt weer zin had om mezelf weer nuttig te maken, leek het me toch een goed plan om mijn vakantie op een passende manier af te sluiten, zodat ik het vakantiegevoel stiekem toch een beetje vast kan houden.

Afgelopen vrijdag vertrok ik naar Groningen voor het Hullabaloo- festival. Het was ontzettend lekker weer, dus dat was voor een festival erg fijn. Ik haalde een fiets op bij m’n zusje en reed naar mijn beste vriendinnetje. We aten samen wat en fietsten vervolgens naar het festival. We keken naar de optredens van Snelle, Donnie en Sevn Alias en sloten af met een optreden van Lil’ Kleine. Het klinkt misschien een beetje gek dat ik deze muziek als bijna 31 jarige nog steeds leuk vind. Een van de redenen is toch wel dat deze muziek bij ons op school grijs gedraaid wordt door onze leerlingen en stiekem dus ook door de leerkrachten 😉

Op vrijdagavond krijg ik dan ook, terwijl ik hier en daar wat optredens in mijn Instagram-story plaats berichtjes van leerlingen: ‘Wow juf! Zo cool dat je daar bent!’

Op zaterdag ligt de gemiddelde leeftijd op het festival iets hoger, omdat onder andere ook Craig David en Bløf optreden. (Nu klinkt het echt of ik bepaalde muziek afschrijf naar bepaalde leeftijdsgeneraties, maar iedereen mag natuurlijk alles leuk vinden) Om 19.15 uur gaan we naar het optreden van Ronnie Flex. En man wat is hij live ontzettend goed, inclusief zijn liveband konden we ruim een uur van zijn muziek genieten. En hoe gek het ook klinkt, ook hij maakt al 10 jaar muziek en ik vond het ook super leuk om zijn oude nummers weer even te horen.

Na twee dagen dansen en feest vieren, voel ik op zondag mijn voeten en benen niet meer. Op zondagmiddag ga ik met de trein terug naar Den Haag en post ik voor de leerlingen op school nog wat optredens in mijn Instagram-stories. Zo heb ik maandag iets om over te kletsen op school.

‘Don’t grow up, it’s a trap!’

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: