Geen categorie

Terugblik op 2019

Zoals ik al eerder aangaf was 2019 een veelbewogen jaar en staan er in 2020 mooie nieuwe uitdagingen te wachten. Jullie hebben op mijn blog weer enorm veel gelezen en dit jaar had ik meer dan 15.000 views! De oproep voor input voor mijn blog ‘Jezus in je hart, olé olé’ ging zelfs geheel onverwacht viral op LinkedIn en werd meer dan 150.000 keer gezien en de reacties waren lekker ‘ongenuanceerd’ zullen we maar zeggen. Dank je wel daarvoor, het heeft mij veel moois gebracht en mede hierdoor stond ik als leerkracht van de maand april op de website jufenmeester.nl.

Hieronder voor jullie de vijf meest gelezen blogs op een rijtje. Je mag natuurlijk niks gemist hebben! Tot volgend jaar!

Top 5 blogs Dream & Create by Marjolein 2019

1. Fouten maken mag

2. Shit! Verslapen!

3. In de knoop

4. Jezus in je hart, olé olé!

5. Waarom klagen niet werkt

Expect nothing and be grateful for everything

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: