Geen categorie

Week 7: Chaos in mijn hoofd

En dan begint de meivakantie en is er opeens chaos in mijn hoofd. In principe veranderd er niks. Ik zit nog steeds thuis. Ik hoef alleen niet te werken, dus wat ga ik doen?

Via mijn webshop stromen de bestellingen binnen. Dat is heel fijn, want ik heb in ieder geval iets te doen. Ook check ik nog even met mijn directeur op school mijn to-do list. Ook die klopt, maar heel veel motivatie om hiermee aan de slag te gaan is er niet. Het is namelijk vakantie en dat gaat niet samen in mijn hoofd.

Vol goede moed begon ik afgelopen week aan mijn bestellingen en tot en met woensdag verliep dit allemaal zeer productief, maar daarna kakte het een beetje in. Naast werken aan mijn bestellingen kwam er niet veel uit mijn handen… Komt het omdat ik geen vakantiegevoel heb? Komt het omdat ik niks kan doen? En je binnen MOET zitten? Ik kan het niet zo goed pijlen bij mezelf en vind het lastig om uit te rusten, want dat heb ik namelijk niet echt nodig op dit moment.

Ik besluit maar gewoon mijn vaste routines met sporten en boodschappen doen vast te houden. Maar dan? Wat doe je dan? De series zijn zo langzamerhand wel een beetje op. Concentratie om een boek te lezen heb ik niet.

Ik merk dat ik ergens vast loop. Voor mij is het wel tijd voor verandering. Maar wat? Een hoop vraagtekens en nog steeds chaos. Hopelijk lukt het me deze chaos volgende week weer op orde te brengen.

‘Sometimes you find yourself in the middle of chaos, and sometimes in the middle of chaos, you find yourself.’

2 reacties

  1. Oh zo herkenbaar Marjolein. Alle series voor mijn gevoel gezien, films gekeken, nul concentratie voor een boek en ook een podcast wil ik niet want dat is weer meer nieuwe informatie. De redding bij mij: luisterboeken. De afgelopen twee weken een Harry Potter boek geluisterd en ik word er blij van 🙂

    1. Hi Nikita! Haha ben ik blij dat ik niet de enige ben! Ik had vandaag weer een soort van m’n focus terug en ben toch maar met wat to do’s voor school begonnen. Ik heb nog geen ervaring met luisterboeken, maar misschien moet ik het eens proberen, want ik denk dat ik mijn record spotify van vorig jaar al verbroken heb! Thanks voor de tip! En: succes met je chaos 😉

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: