Geen categorie

Terug in de hectiek

Vorige week schreef ik over mijn start in groep 3. Afgelopen week mocht ik ervaren hoe het is om weer op school aan de slag te zijn als Intern Begeleider.

Binnen het thuiswerken had ik echt een goede routine gevonden…. Tot de scholen weer begonnen. Waar ik het vorige week al lastig vond om mijn wekker te zetten voor mijn lesdagen in groep 3. Mocht ik nu weer lekker onwennig beginnen op mijn kantoor.

Het leek wel of alles wennen was. Ik moest weer in een goede routine zien te komen. En waar ik thuis heel goed wist waarmee ik aan de slag moest, was ik het de eerste twee dagen als Intern Begeleider even helemaal kwijt.

Gelukkig heb ik nu elke maandag een stagiair en hij wist me er zeker afgelopen maandag goed doorheen te slepen. Hij studeert HBO Psychologie en samen hebben we gekeken naar zijn stageopdrachten en de werkzaamheden die hij op school kan oppakken. Ook maakten we een lijstje met kinderen die voor hem interessant zijn om te begeleiden.

Waar ik normaal alleen op kantoor werk op maandag, vond ik het fijn dat ik na al die weken wat aanspraak had, en met heel veel flauwe humor weer lekker kon opstarten.

Ook vandaag heb ik meneer de stagiair weer bij me. Fun fact: Ik noem hem ook echt stagiair. ‘Stagiair!!! Waar ben je?!’ is een soort nieuwe roep die door mijn kantoor gaat op de maandagen. (Even voor de duidelijkheid, we vinden dit beide grappig, anders zou dit heel verkeerd overkomen). Ik hoop dat ik vandaag weer wat meer gewend ben, en ook mijn schoolwerkroutine snel weer terug vind. En die flauwe grapjes op maandag, die mogen zeker blijven!

‘A good laugh recharges your battery.’

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: