Geen categorie

Terugblik op 2020

Voor veel mensen was 2020 een vreselijk jaar. Ik kan echter niks anders zeggen dan dat ik van dit jaar heel veel geleerd heb. Tijdens de eerste lockdown leerde ik mezelf beter kennen, ik ging hardlopen en leerde dat mijn lichaam veel meer kon hebben dan ik dacht. Ook leerde ik dat ik het eigenlijk ook heel fijn vond om alleen te zijn en alleen te werken. Wat een rust om me heen.

Tijdens dit jaar kwam ik erachter dat mijn vrienden niet alleen mijn vrienden zijn, maar ook mijn gekozen familie. Ik heb heel veel tijd doorgebracht met ze en daar ben ik ze enorm dankbaar voor. Ik maakte een roadtrip naar Zwitserland en Frankrijk, een vakantie om nooit te vergeten. Wat heb ik ontzettend veel gelachen! Ik maakte van deze vakantie ook een tekendagboek die ik via Social Media deelde. Iets wat ik zeker van plan ben om vaker te doen.

Na de zomer startte ik al waarnemend directeur op de school waar ik werk en begon ik de schoolleidersopleiding. Samen met het MT lukte het on de school draaiend te houden. En wat heb ik ook hiervan, ontzettend veel geleerd. Ik ben erachter gekomen dat ik het leuk vind om schoolleider te zijn. Helaas stopt mijn schoolleiders avontuur wel op 1 februari 2021. Er is een nieuwe directeur gevonden voor onze school, die ik het enorm gun de mooie stappen die we al hebben gemaakt voort te zetten. En wie weet wat de toekomst mij zal brengen.

Ik heb gedurende dit jaar, vooral mezelf beter leren kennen en ben een nog betere versie van mezelf geworden. In de zomer trok ik mijn stoute schoenen aan en besloot een reeks van twaalf blogs over mezelf te schrijven. Iets wat jullie als lezers misschien niet hadden verwacht, maar de reacties die ik hierop kreeg, deden me enorm goed.

Tot slot was het voor DCBM ook een geweldig jaar! Nog nooit had mijn blog zoveel lezers en werd mijn website zo vaak bezocht, mijn online tekenlessen op YouTube werden duizenden keren bekeken, en mijn bestellingen bleven doorgaan, ook tijdens de lockdowns. Ik heb nog meer mensen blij mogen maken met mijn producten.

Om met jullie terug te blikken op 2020 heb ik hieronder speciaal voor jullie nog de vijf best gelezen blogs onder elkaar gezet.

1. Wie ben ik?

2. Dit ben ik!

3. Leerkuil

4. Stagebezoeken

5. Uitdaging

Ik kijk (ondanks alle COVID-shit, want zo noem ik het maar) terug op 2020 met een lach. Dank jullie wel voor jullie bestellingen, het lezen van mijn blogs, het kijken van mijn YouTube filmpjes en het volgen op mijn Instagram pagina. Tot volgend jaar! 💖🥂

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: