Geen categorie

2021, blik op de toekomst

Ik ben nooit echt iemand geweest die zich bezig houdt met goede voornemens. Ik vind oud en nieuw altijd een dag als alle andere, de tijd tikt door, alleen noemen we het beestje anders. Een ding wat wel zeker is, is dat 2021 er voor mij toch wel heel anders uit zal gaan zien.

Jullie weten allemaal dat ik werk als waarnemend directeur. Mijn waarnemende functie stopt per een febrauri definitief. Er is een nieuwe directeur voor onze school gevonden. Een aantal maanden is er door mijn collega´s gezocht en het was voor iedereen op school fijn, om de dag voor de kerstvakantie te horen te krijgen, dat er een nieuwe directeur is gevonden. Ik zal mij de komende periode daarom bezig houden met het inwerken van de nieuwe directeur. Iets wat ik super leuk vind om te doen!

Maar ja… Wat ga ik dan doen? Voor mij liggen alle kansen en mogelijkheden open. Ik weet in ieder geval dat ik het heel leuk vindt om schoolleider te zijn en dit is ook iets wat ik zeker ambieer. Ik kan er dit jaar voor kiezen om te blijven als Intern Begeleider op de school waar ik werk of ik kan op andere scholen gaan solliciteren als schoolleider. Wat ook nog een mogelijkheid is, is dat ik mijn eigen bedrijf verder ga uitbreiden en meer ga werken als ZZP’er. Er gaan op dit moment zoveel dingen door mijn hoofd. Voor nu, weet ik het antwoord in ieder geval niet.

Voor mij heeft het altijd gewerkt om dingen op me af te laten komen. Het is fijn om rustig af te wachten. Het is fijn om kansen te pakken, die op het juiste moment op je afkomen. 2021 is voor mij dus een open boek. Het gaat in ieder geval vast een jaar zijn, waarin ik ongetwijfeld heel veel ga leren en een jaar met nieuwe kansen en mogelijkheden. Daarbij, zal ik net als altijd, mijn hart en mijn dromen blijven volgen. Ik doe wat goed voelt, voelt het niet goed, dan is het niet meant to be.

Ik wens jullie als lezers van mijn blog in ieder geval het allerbeste voor 2021. Ik wens jullie veel gezondheid toe, geluk en liefde. Wees niet bang om te dromen, wees niet bang om risico’s te nemen, volg je hart en heb vooral een beetje schijt aan wat anderen over je denken. Maak er voor jezelf en de mensen om je heen, ondanks alles wat er in de wereld gebeurt, weer een fantastisch jaar van. Blijf positief, dan komt het allemaal goed. You got this!

‘You are on a journey with no defined beginning, middle or end. There are no wrong twists and turns. There is just being. And your job is to be as you as you can be.’

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: