Geen categorie

Yes!

Morgen is het eindelijk zover. Ik mag beginnen als directeur op een nieuwe school. Ik kijk ernaar uit.

Alweer een week geleden nam ik afscheid van de Petrus Dondersschool in Den Haag. Met vooral veel bemoedigende woorden en een lading tekeningen van kinderen ging ik vrijdagmiddag naar huis. Ik leverde mijn sleutels in en trok definitief de deur achter me dicht.

Dit voelde een beetje gek, want gezien mijn leeftijd (32) en het feit dat ik daar negen jaar heb gewerkt, kwam ik tot de conclusie dat ik daar bijna een derde van mijn leven heb doorgebracht. Een periode met veel nieuwe uitdagingen en een periode die ik als heel leerzaam heb ervaren.

Maar iedereen weet: waar deuren dichtgaan, openen weer nieuwe deuren. En ik zie die nieuwe deur als een nieuw hoofdstuk. Een nieuw hoofdstuk waar ik met een schone lei kan beginnen, waar ik nieuwe mensen kan leren kennen en waar ik verder kan groeien in de persoon die ik nu al ben. Een plek waar ik mijn leiderschap verder kan ontwikkelen en een plek waar ik veranderingen in kan zetten.

De afgelopen week was het voorjaarsvakantie. Ik ging een weekendje weg, genoot van het prachtige weer, ben gaan hardlopen en skeeleren en ik kan niks anders zeggen dan dat mijn batterij optimaal is opgeladen. Ik heb er zin in en kijk ernaar uit om morgen te beginnen! Als morgenochtend mijn wekker gaat, weet ik zeker dat het eerste wat ik zal denken is: ‘Yes! Ik mag!’

‘And so the adventure begins…’

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: