Nieuws

Vereniging voor Haagse Leraren 06/04/2019
Zoals jullie wellicht hebben kunnen lezen vind ik dat je in het onderwijs trots moet zijn op je vak. Je werkt met hart en ziel voor de kinderen, want de kinderen zijn de toekomst. Om deze positiviteit verder te verspreiden, wordt op 12/04/2019 de Vereniging voor Haagse Leraren gelanceerd om 16.30 uur in Brouwerij de Prael in Den Haag. Als bestuurslid ga ik me inzetten voor het imago van het vak leerkracht. Leuk toch!? Lees hierover meer in dit artikel.

Lerarenpas actie 05/10/2018
Vanaf vandaag zijn de eerste Haagse Lerarenpassen in omloop. Bij vermelding van de actiecode en je pasnummer bij je bestelling, ontvang je een gratis poster (zoals op onderstaande afbeelding). Wil jij dit ook? Plaats dan snel je bestelling!

ScanMarjoleinBewerkt020

 

De Haagse Lerarenpas
Leerlingen verdienen het allerbeste onderwijs. Daarvoor zijn voldoende en goede leraren cruciaal. De leraar is het fundament voor kwalitatief goed onderwijs. Het lerarentekort is in Den Haag echter van een zodanige omvang dat de kwaliteit van het onderwijs op de tocht staat. De Haagse leerkrachten zouden beloond moeten worden voor het werk wat zijn doen voor de Haagse leerlingen. Om deze huidige leerkrachten op gepaste wijze te belonen, is er de lerarenpas ontwikkeld. Deze pas geeft kortingen, mogelijkheden, gratis toegang en extraatjes speciaal voor die Haagse leerkracht. Want die leerkracht, is zo belangrijk!

Ook ik ben partner van de Haagse Lerarenpas, vanaf 5 oktober (de dag van de leerkracht) lanceer ik een leuke actie voor Haagse leerkrachten. Wil jij weten wat dat is? Houd mijn social media goed in de gaten!

Wil jij meer weten over de Haagse Lerarenpas? Ga dan naar:
https://www.dehaagselerarenpas.nl/