Nieuws

Lerarenpas actie 5/10/2018
Vanaf vandaag zijn de eerste Haagse Lerarenpassen in omloop. Bij vermelding van de actiecode en je pasnummer bij je bestelling, ontvang je een gratis poster (zoals op onderstaande afbeelding). Wil jij dit ook? Plaats dan snel je bestelling!

ScanMarjoleinBewerkt020

 

De Haagse Lerarenpas
Leerlingen verdienen het allerbeste onderwijs. Daarvoor zijn voldoende en goede leraren cruciaal. De leraar is het fundament voor kwalitatief goed onderwijs. Het lerarentekort is in Den Haag echter van een zodanige omvang dat de kwaliteit van het onderwijs op de tocht staat. De Haagse leerkrachten zouden beloond moeten worden voor het werk wat zijn doen voor de Haagse leerlingen. Om deze huidige leerkrachten op gepaste wijze te belonen, is er de lerarenpas ontwikkeld. Deze pas geeft kortingen, mogelijkheden, gratis toegang en extraatjes speciaal voor die Haagse leerkracht. Want die leerkracht, is zo belangrijk!

Ook ik ben partner van de Haagse Lerarenpas, vanaf 5 oktober (de dag van de leerkracht) lanceer ik een leuke actie voor Haagse leerkrachten. Wil jij weten wat dat is? Houd mijn social media goed in de gaten!

Wil jij meer weten over de Haagse Lerarenpas? Ga dan naar:
https://www.dehaagselerarenpas.nl/