Trainingen & Workshops

Sinds 27 september 2018 ben ik gecertificeerd trainer Vreedzame Wijk en ben ik coördinator van de Vreedzame Wijk Vrederust, te Den Haag.

Je kunt mij inhuren voor het geven van Vreedzame Wijk trainingen. Dit zijn trainingen voor scholen, politieagenten, jongerenwerk, enz. Elke partner uit een Vreedzame Wijk kan een dergelijke training aanvragen. Hieronder vallen ook de trainingen tot wijkmediator, oudermediator en de begeleiding van een kinderwijkraad traject. Daarnaast geef ik ook stoomtrainingen Vreedzaam voor startende leerkrachten en geef ik workshops over het inzetten van Social Media binnen een Vreedzame Wijk. Elke training of workshop wordt gepersonaliseerd op basis van de vraag van de klant.

Meer weten over de prijzen of een offerte aanvragen?
Vul dan onderstaand formulier in.

Kvk nr: 71613803