Disclaimer

De website de blogs en alle informatie op Dream & Create by Marjolein is met grote zorg samengesteld. Helaas kan het gebeuren dat informatie die je vindt op de website of social media kanalen niet juist of onvolledig is.

Acties in samenwerking met de De Haagse Lerarenpas die op de site worden genoemd zijn geldig tijdens de vermelde looptijd en op=op.

Omdat deze website en alle onderdelen daarvan eigendom zijn van Dream & Create by Marjolein is het niet toegestaan om (gedeelten van) de site openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke toestemming van Dream & Create by Marjolein. Deze toestemming is nodig voor commercieel gebruik. Illustraties op social media mogen uitsluitend gebruikt en gedeeld worden met de tag @dreamcreatebymarjolein.

Dream & Create by Marjolein verstuurd bestellingen via PostNL. Wanneer de bestelling is verzonden, ontvang je via e-mail of DM (Instagram) een Track & Trace code. Dream & Create by Marjolein adviseert om alle bestellingen aangetekend te laten versturen. De kosten hiervan zijn €9,20. Bij het niet arriveren van de bestelling op het door jou opgegeven adres, zorgt Dream & Create by Marjolein ervoor dat jouw bestelling opnieuw in behandeling wordt genomen. Kies je er ondanks het advies van Dream & Create by Marjolein toch voor om het pakket niet aangetekend te laten versturen, dan is Dream & Create by Marjolein niet verantwoordelijk voor het eventueel zoek raken of niet arriveren van het pakket.

Dream & Create by Marjolein behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder kennisgeving door te voeren.

Den Haag, september 2022

%d bloggers liken dit: