FAQ

Sta je open voor samenwerkingen? 
Ik sta zeker open voor samenwerkingen met bedrijven of merken. Stuur me een e-mail, of een DM op Instagram.

Kan ik je inhuren als illustrator?
Ja, je kan me inhuren als illustrator! Als je denkt een leuk project voor mij te hebben, neem dan contact met mij op, om te kijken of we samen tot een overeenkomst kunnen komen.

Wat zijn de tarieven die je hanteert?
Ik werk met een uurtarief, daarnaast speelt het mee of je me vraagt een illustratie te maken voor een bedrijf of dat het voor particulier gebruik is. Voor bedrijven hanteer ik gebruiksrecht. Voor de tarieven van mijn producten kunt u contact opnemen via dreamcreatebymarjolein@gmail.com

Werk je samen met goede doelen?
Ja, ik sta ervoor open om samen te werken met goede doelen. Stuur een e-mail of een DM op Instagram, zodat we samen kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn.

Promoot je andere bloggers of illustrators?
Ik doe dit alleen als je werk mij aanspreekt en alleen in mijn Instagram-stories, dit om te zorgen dat mijn Instagram-pagina authentiek blijft en zodat daar alleen mijn eigen werk te zien is.

Mag ik jouw afbeeldingen zomaar gebruiken?
Nee, dat mag niet. Op mijn afbeeldingen zit auteursrecht. Dit zijn de richtlijnen voor het gebruik van mijn afbeeldingen:
– Voor persoonlijk gebruik: Stuur mij een e-mail of DM op Instagram
– Op social media: Tag mij in de afbeelding en in de omschrijving. Niet iedereen klikt op de afbeelding, het is dan fijn als mijn naam ook te zien is in de omschrijving.

c0935c18-4d4b-4e9f-95cf-88699d9172f6

Den Haag, September 2022

%d bloggers liken dit: