Even voorstellen

Even voorstellen, ik ben Juf Marjolein. Mijn werk is een druk bestaan, waarin ik constant moet switchen tussen verschillende functies ( ik ben ook intern begeleider, voorzitter, aandachtsfunctionaris) , maar waarin het contact met de leerlingen toch echt het leukste is.

Daarnaast woon ik samen met mijn lieve vriend en gaan wij dit jaar trouwen. Ook hou ik van eten, experimenteren met koken en bakken, heb ik een obsessie voor planten en voor winkelen en kleding en breng ik daarnaast nog de nodige tijd door in de sportschool om mijn overtollige energie kwijt te kunnen. En in dit drukke leven, is tegenwoordig ook tijd vrij gekomen voor een blog! Nieuwsgierig? Follow!

3 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s