Geen categorie

Even voorstellen

Even voorstellen, ik ben Juf Marjolein. Mijn werk is een druk bestaan, waarin ik constant moet switchen tussen verschillende functies ( ik ben ook intern begeleider, voorzitter, aandachtsfunctionaris) , maar waarin het contact met de leerlingen toch echt het leukste is.

Daarnaast woon ik samen met mijn lieve vriend en gaan wij dit jaar trouwen. Ook hou ik van eten, experimenteren met koken en bakken, heb ik een obsessie voor planten en voor winkelen en kleding en breng ik daarnaast nog de nodige tijd door in de sportschool om mijn overtollige energie kwijt te kunnen. En in dit drukke leven, is tegenwoordig ook tijd vrij gekomen voor een blog! Nieuwsgierig? Follow!

3 reacties

  1. Hoi Marjolein,

    Wat leuk deze blogs. Ik ga ze allemaal lezen. Silvania … is het nu officieel? Leuk hoor, gefeliciteerd en veel geluk!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: